Suosituimmat asiat, joita tarvitaan dragon-veneilyn pelaamiseen

maxresdefault - Suosituimmat asiat, joita tarvitaan dragon-veneilyn pelaamiseen

 

Lohikäärmeveneily on suosittu peli, joka on peräisin Kiinasta vuosisatoja sitten. Festivaali oli omistettu miellyttävälle “Sateen jumalattarelle” hyvään sadonkorjuukauteen. International Dragon Boating Federation (IDBF) on perustettu valvomaan ja järjestämään kilpailua maailmanlaajuisesti. Tässä pelissä on tehty erityisiä valistuskampanjoita tämän pelin suosion lisäämiseksi.

Dragon veneily peli

Lohikäärmeen muotoinen vesikulkuneuvo tarvitaan liukumaan vedessä, jossa on tarpeeksi tilaa miehistön jäsenille. Dragon veneily on ryhmä- tai joukkuepeli, joka vaatii vähintään 22 henkilöä osallistumaan kilpailuun. Rumpali, joka hakkasi rumpua luodakseen melontarytmin miehistön jäsenille käytännössä tai kilpaillen. Ohjastaja, joka antaa suuntaa veneelle joukkueen jäsenten meloessa ottelun aikana.

Terveyshyödyt pelaajille

Lohikäärmeveneilyn pelaaminen tuo pelaajille paljon terveyshyötyjä. Lisää kestävyyttä tiukalla liikunnalla ja tee kehosta sopiva. Tiukat käytännöt ennen peliin osallistumista auttavat lisäämään kehon kestävyyttä pitkään kaukaiseen kilpa-ajoon. Peli lisää käsivarsien, vatsan ja kehon alaosien lujuutta. Jännittävät hetket ja vesikatselmuksiin tutustuminen ovat tämän pelin pelaamisen lisäetuja.

Kuinka valita melan valmistaja?

Sopivan melan valitseminen on tarpeen, jotta pelaajat voivat lisätä jännitystä pelissä. Nautinnon lisäämiseksi on käytettävä laadukkaita mailoja harjoitteluun tai tapahtumiin osallistumiseen. Ammattilaiset ohjeistavat ostamaan pelaajille IDBF:n hyväksymiä mailoja. Huippu-urheilumelontavalmistajat on valittava, jotta laadukkaat mailat voidaan löytää nopeasti. Kevyiden melat auttavat soutamaan pitkän matkan nopeasti. Muuten pelaajien on vaikea soutaa kaukana.

Dragon Boating -pelissä tarvittavat parhaat lisävarusteet

Pelaajat tarvitsevat asianmukaista koordinointia meloessaan kilpailussa. Käyttökokemuksen parantamiseksi ja pelin turvallisuuden parantamiseksi tarvitaan useita lisävarusteita. Onnettomuuksia voi tapahtua, ja kuolemaan johtavien vammojen välttämiseksi tarvitaan ensihoitoa. Markkinoilta on ostettava ensiapulaatikko, pelastusliivin, istuintyynytyynyn ja muiden lisävarusteiden käyttö. Osta lohikäärmevenetarvikkeita verkkokaupoista välttääksesi ongelmia pelin aikana. Se voi sisältää terän kannen, puhelinkotelot ja muut lisävarusteet vammojen ehkäisemiseksi pelin aikana.

Kuinka valita mela?

Oikean melan valitseminen on pelottava tehtävä erityisesti aloittelijoille. Se on päätettävä valmistuksessa käytetyn pituuden, painon ja materiaalin perusteella. Perinteiset melat valmistetaan metsistä, muovista tai kuitulasista. Tällä hetkellä hiilikuituja pidetään parhaina sopivilla ominaisuuksilla.

Miksi melat käytetään lohikäärmeveneilyssä?

Veneen matkakohteeseen työsteille tarvitaan laadukkaita mailoja. Mutta melan on oltava kevyt, vahva ja jäykkä, jotta vältetään soutu pelissä. Lohikäärmeveneilykisoissa melojen luonnolla on merkittävä rooli pelin voittamisessa. Kevyiden melomien käyttö parantaa pelaajien suorituskykyä ja melontaa. Osta lohikäärme veneily melat lisätä jännitystä ja jännitystä peliin. Vältä tuotteiden ostamista paikallisista myymälöistä. Ota yhteyttä ja osta melat tiimillesi edulliseen hintaan.

Scroll to top