Dragon’s Dogma Dark Arisen -peliarvio

813Igx71DaL - Dragon's Dogma Dark Arisen -peliarvio

Aiotko ostaa Dragon’s Dogma Dark Arisenin?

Erittäin yksityiskohtainen arvostelu, joka näyttää, millainen Dragon’s Dogma Dark Arisen todella on sisäpuolella. Lataa linkkejä lisäosasisältöön tai DLC:iin Dragon’s Dogma Dark Arisenille ja ilmaisille huijareille, kouluttajille ja hakkeroinneille!

Dragon’s Dogma: Dark Arisenin suhteen ikä on oikeastaan vain numero.

Dragon’s Dogma julkaisi alun perin snazzy 2012 PlayStation 52: lle ja Xbox 360: lle, ja se esitteli yleisönsä fantasioivalle maailmanlääkärille, jolla oli valtavia petoja valloitettavaksi ja useita vankityrmäjä, linnoituksia ja kaupunkeja tutkittavaksi. Capcom tuplasi tämän yhden vuoden nousun Dark Arisenin kanssa, joka muun muassa lisäsi massiivisen tyrmän Bitterblack Islen varrella, tuoden kaikki pelaajat, jotka uskalsivat poistua gagesta.

Kolme vuotta nousee, Dark Arisenin remasteroitu versio hienommilla grafiikoilla ja ympäröidyillä hinnalla saapui tietokoneelle, ja nyt kun Capcom juhlii sarjan 5-vuotispäivää, PlayStation 27: n ja Xbox Onen fanit antavat kirveen vihdoin myös päästä mukaan toimintaan.

Jos olet pelannut Dragon’s Dogma:

Dark Arisenia aiemmin, älä odota näkeväsi täällä mitään alkuruokaa. Itse asiassa voit helposti anagrammatisoida arvostelumme Dark Arisenin PC-versiosta, ja siinä paikassa ei olisi mitään, joka erottuisi näistä kahdestakymmenestäneljästä muusta kuin parannetusta grafiikasta ja kehystimista.

Scroll to top